Bahattin Gümüş’ten Kocadon’a; “Benim adayım Osman Gürün”
Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Kocadon, adaylık çalışmaları kapsamında Menteşe İlçesi’nde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.
Ziyaretlerine CHP Menteşe İlçe Başkanlığından başlayan Kocadon, daha sonra Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ü makamında ziyaret etti.
GÜMÜŞ “BENİM ADAYIM OSMAN GÜRÜN”
Karşılıklı sohbetle geçen ziyarette açıklamalarda bulunan Bahattin Gümüş, “Partimizin 4 tane büyükşehir belediye başkan adayı var. Hepsi birbirinden değerli. Genel merkezimiz kimi atar, ya da sandıktan kim çıkarsa bizim başkanımızdır. Birlikte çalışırız. Başkan olduğum günden bu yana biz, Büyükşehir ile yan yana kardeş belediye olarak çalışıyoruz. Etle tırnak gibiyiz. Tüm adaylar benim için değerli. Ama benim adayım Osman Gürün. Olur da partim Mehmet Kocadon’u atarsa Kocadon’un en iyi anlaşacağı başkan yine ben olurum. Çünkü Menteşe çok iyi olmak zorunda” dedi.
KOCADON “OSMAN BAŞKANLA ARAMDA SORUN YOK”
Mehmet Kocadon ise, “Benim Osman Başkanımla asla bir sorunum yok. Emin olun sıkıntıya düştüğüm zamanlarda benim omuzunda ağladığım Osman Gürün’dür. Ancak bizi karşı karşıya getirmek isteyenler oldu. Manipülasyonlarla aramızda büyük bir sorun varmış gibi lanse ediliyor. Fakat benim sorunum Osman Gürün’le değil, büyükşehir yasası ve yasanın uygulamasıyla. Partim beni büyükşehir belediye başkan adayı gösterir ise hiçbir ilçede belediye başkanlarıyla ilgili tasarrufta bulunmam” dedi.