Yerel yönetim ve hayırsever vatandaş el ele şehri güzelleştiriyor
Dalaklı-Dikmekavak mahalleleri ve Kemal Şahin Bulvarı bağlantı köprüsü, Ortaca Belediyesi ve hayırsever vatandaş iş birliğinde yenileniyor
Dalaklı ve Bahçelievler Mahallelerini, Kemal Şahin Bulvarına ve Dikmekavak Mahallesine bağlayan 810 No’lu sokak üzerindeki köprü yeniden yapılıyor.
4 buçuk metre enindeki mevcut köprü yoğun trafik akışına cevap veremediğinden ve trafik akışını tehlikeye soktuğundan dolayı yıkılarak yerine 10 metre eninde iki aracın rahatlıkla geliş-gidişini ve yaya geçişini sağlayacak yeni köprü inşasına başlandı.
Yaklaşık 150 bin liralık köprü inşaatı maliyetinin 100 bin lirası, Yeşilyurt Mahallesinden hayırsever Muhammet Aydın tarafından karşılandı.
Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik; “Ortaca Belediyesi ve vatandaşlar olarak, trafik sorununu büyük ölçüde çözecek köprü yapımına katkılarından dolayı Muhammet Aydın’a teşekkür ediyoruz.” dedi.